Vágólapra másolva!
Lehetséges, hogy csak elterelő hadművelet volt a spanyolországi szál, győri információk szerint ugyanis az Audi ETO KC nőikézilabda-csapata előrehaladott tárgyalásokat folytat Pálinger Katalinnal. A Krim Ljubljanától távozó hálóőr így visszakerülhetne nevelőedzője, Róth Kálmán keze alá.

A 2000/2001-es szezon közben távozott a Győr csapatától a Dunaferrhez Pálinger Katalin, s ezt a Rába-parti szurkolók nehezen bocsátották meg a klasszis hálóőrnek. Lehet, eljön ennek is az ideje, a hírek szerint ugyanis a dán FCK és a szlovén Krim Ljubljanát is megjárt válogatott hálóőr hazatér.

"Nem titkolom, tárgyalunk Katival, s mondhatni nagyon közel a megállapodás vele. A részemről mindent megteszek azért, hogy ismét Győrben védjen a nagyszerű kapus. Remélhetőleg ezt a döntést mindenki elfogadja, hiszen valamennyiünknek az a célja, hogy a jövőben is egy nagyon erős győri csapat szerepeljen a magyar bajnokságban és a nemzetközi porondon egyaránt. Emellett a válogatott szempontjából sem mellékes, hogy a sorsdöntő olimpiai kvalifikációk előtt Pálinger ismét Magyarországon védjen" - nyilatkozta a Kisalföldnek Vanyus Attila, a győri klub elnöke.

A klubvezetés nem titkolta, hogy egy klasszis kapus igazolását is tervezi. Sokáig úgy tűnt, hogy a Podgorica horvát hálóőre, Sanela Knezovic lehet az érkező, ám vele megakadtak a tárgyalások (a hírek szerint Knezovic azért táncolt vissza, mert közben kiderült, Tone Tiselj lesz a Buducnost trénere...)

A győri együttes kisebb átalakulás előtt áll, hiszen Ana-Maria Somoi már hazatért Romániába, szezon végén távozik Bódi Bernadett (Randers) is, de nem tudni, mi lesz Juhász Gabriella, Stancuta Guiu, Radulovics Bojana és Kovacsicz Mónika sorsa.

"Úgy egyeztem meg Mónival, ha olyan ajánlatot kap, ami neki és a klubnak is megfelelő, akkor távozhat. Ez esetben természetesen igazolunk is valakit" - mondta Vanyus a megyei napilapnak, aki azonban azt az információt már nem erősítette meg, hogy a posztot az FTC játékosával, Katarina Mravikovával töltenék be.

Ugyancsak a zuhanyhíradó híre, miszerint Tomori Zsuzsanna is Győrbe szerződik, a Vasas fiatal átlövője mind védekezésben, mind támadásban nagy erőssége lehet az együttesnek.