Vágólapra másolva!
Jövő hétfőn kezdődik el a jegyárusítás a jégkorong Kontinentális-kupa négyesdöntőjére, amelyre január 5. és 7. között kerül sor Székesfehérváron.

Tóth István, a szervezőbizottság elnöke a keddi sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a belépők olcsóbbak, mint tavaly. A bérletek december 24-ig 7000, 3000, míg a diákok és nyugdíjasok számára 1200, ezt követően pedig 8000, 3300 és 1500 forintba kerülnek. A napijegyek 600, 1300, valamint 3000 forintért kaphatók.

A tornát a mellrák elleni összefogás jegyében rendezik. Azt már korábban közölte a rendező klub, hogy a viadalon tíz hazai mezőnyjátékos (Borostyán Gergely, Csibi József, Fodor Szabolcs, Gröschl Tamás, Majoross Gergely, Ocskay Gábor, Rajz Attila, Simon Csaba, Svasznek Bence és Tőkési Lajos), valamint két kapus (Budai Krisztián és Hetényi Zoltán) rózsaszínű ütőkkel játszik majd a kanadai TPS cég jóvoltából, azt viszont most jelentették be, hogy az egyik összecsapáson rózsaszínű mezben lép pályára az Alba Volán.

A mezt Bíró Ica testszépítő, Vincze Lilla, az Egészség Hídja Összefogás képviselője, Vasváry Artúrné, a Magyar Rákellenes Liga elnöke és Majoross Gábor, a TPS Hockey magyarországi képviselője mutatta be. A hoki nagy szerelmese, Ganxsta Zolee zenész lesz a torna hivatalos dalának szerzője.

A második számú európai sorozatnak számító Kontinentális-kupa döntőjében az Alba Volán mellett a fehérorosz Junoszty Minszk, az orosz milliárdos Roman Abramovics klubja, az Avantgard Omszk és a finn Ilves Tampere vesz részt. A finálénak sorozatban harmadszor ad otthont Székesfehérvár.