Vágólapra másolva!
Több díszvendége is lesz a 80 éves Magyar Jégkorong Szövetség jubileumi megemlékezésének. A március 29-i magyar-svéd barátságos mérkőzés előtti rendezvényen jelen lesz - többek között - René Fasel, a nemzetközi szövetség elnöke, Vlagyiszlav Tretyak, az élő kapuslegenda, aki jelenleg az orosz szövetség elnöke, valamint számos nemzeti szövetségi vezető is.

A Magyar Jégkorong Szövetség elnökségi ülésén elfogadásra került a 2007. évi költségvetés és a junior világbajnokságra utazó keret valamint megválasztásra kerültek az idei esztendő játékosai. A nőknél Palotás Mónika, a Ferencváros-Stars kapusa, férfiaknál Ocskay Gábor, az Alba Volán csatára, míg az InLine-szakágban Deák Csaba, a TPS Rosco SE játékosa kapja a megtisztelő címet.

A főtitkári posztot továbbra is Kovács Zoltán tölti be, a Játékvezetői Testületet vezetéséről lemondott Beck Péter helyére Doór András került.

A magyar szövetség elnöksége úgy döntött, támogatja a Dunaújváros erdélyi játékosa, Vargyas László által szervezett jótékonysági találkozóra vonatkozó elképzelést, amely szerint december 30-án, Gyergyószentmiklóson a magyar ligaválogatott néven szereplő csapat megmérkőzik Székelyföld válogatottjával.

(MTI) / [origo]