Vágólapra másolva!
Talán körvönalazódik a megnyugtató megoldás a Győri ETO KC férfikézilabdacsapatának ügyében. A városi összefogásnak köszönhetően már az is kiderült, hogy a győri élményfürdőt üzemeltető Rába Quelle kft fogja átvenni a gárda működtetését.

A társaság ügyvezető igazgatója Kovacsics Imre elmondta, a következő szezonra 60 milliós költségvetésre tudnak garanciát vállalni és külön klubként, várhatóan Rába Quelle ETO FKC-ként fognak tovább működni. A mérkőzéseket ezután is a Magvassy-sportcsarnokban játsszák.

A tervek szerint továbbra is Tóth László és Deáki István irányítja a szakmai munkát. A játékoskeret összetétele pedig gyakorlatilag a jövő hét közepére kiderül, amikor is egy nagyszabású sajtótájékoztatót és szurkolói ankétot tartanak

A tárgyalások során a tavalyi csapat jó néhány kulcsjátékosával megegyeztek, a távozók közül Kovács Ádám Gyöngyösre igazolt, míg Gerháth Zoltán kapus visszavonul az aktív játéktól. Valószínűleg érkezik két szerb idegenlégiós és néhány tehetséges korosztályos válogatott játékos, s a hírek szerint visszatér a kapuba az ETO korábbi játékosa, Hoffmann Ákos is.