Vágólapra másolva!
A TEVA Magyarország Rt. a jövőben nemcsak a Vasas férfivízilabda-csapatának, hanem a Gödöllő nőiröplabda-együttesének is névadó szponzora lesz.

A keddi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Magyarországon 10 éve jelen lévő, a sportba két éve beszállt gyógyszergyártó- és forgalmazó cég mindkét klubot 2008-ig szponzorálja. Ez a TEVA-VasasPlaket esetében a költségvetés csaknem 50 százalékának, a TEVA-Gödöllői RC-nél a büdzsé egyharmadának biztosítását jelenti.

"A TEVA budapesti székhelyű cég, de az alapanyaggyártó és a logisztikai központ Gödöllőn található, ezért esett a választás a város röplabdacsapatára" - mondta Rózsa András vezérigazgató.

Az idén ismét bajnoki ezüstérmes angyalföldiek a sajtótájékoztatón mutatták be három fiatal szerzeményüket, a válogatott kerettag Hosnyánszki Norbertet, valamint Tóth Mártont és Kincses Attilát.

A bajnoki elődöntős, végül negyedik gödöllőiek, akik egy felnőtt- és hét juniorválogatottal büszkélkedhetnek, Kovács Tímea és Szívós Mária személyében szintén fiatal játékosokat szerződtettek.