Vágólapra másolva!
A Ferencváros nőikézilabda-csapata után az Eger férfivízilabda-együttesével is szponzori megállapodást kötött a Budapest Bank, a megállapodás - amelyet Tresó István, a Budapest Bank vállalati üzletágának értékesítési vezetője és Halmos R. Péter, az Egri Vízilabda Klub elnöke írta alá - a szezon végéig tart.

"Büszkeséggel tölt el, hogy az Egri Vízilabda Klub elnyerte a világ legnagyobb vállalatához tartozó Budapest Bank bizalmát. Meggyőződésem, hogy a bank támogatásával a korábbiakhoz hasonló sikereket érünk el a jövőben is, célunk továbbra is az, hogy a legjobbak között legyünk, mind a magyar bajnokságban, mind a nemzetközi porondon", mondta a szponzorációs együttműködés bejelentésekor Halmos R. Péter, az Egri Vízilabda Klub elnöke.

Tresó István hozzátette: "A sikerekre való törekvés, a küzdeni akarás és a csapatszellem a Budapest Bank és az Egri Vízilabda Klub számára egyaránt fontos értékek, ezért esett választásunk a nagy múltú egri egyesületre. Biztosak vagyunk benne, hogy támogatásunk a legjobb helyre kerül, s, hogy a csapat további sikerei hozzájárulnak a magyar vízilabda és a magyar sport hírnevének öregbítéséhez."

A férfi ob I pénteki mérkőzésein:
Brendon-Fenstherm-ZF-Eger - BVSC 16-8 (3-2, 3-2, 5-2, 5-2)
TEVA-VasasPlaket - Szolnoki Főiskola VSC 12-5