Vágólapra másolva!
Három győzelem után elszenvedte első vereségét a Vasas a férfivízilabda-csapatok Euroligájának 16 csapatos főtábláján: Földi László együttese 13-9-re maradt alul a Jug Dubrovnik otthonában a B betűjelű csoport vasárnap esti mérkőzésén.

Euroliga, főtábla, B csoport, 4. forduló:
Jug Dubrovnik (horvát) - TEVA-VasasPlaket 13-9 (4-4, 4-1, 2-4, 3-0)
a magyar góldobók: Steinmetz Á., Mátyás, Steinmetz B. 2-2, Heinrich, Vindisch, Varga Dénes 1-1

A budapesti 10-6-os győzelem ellenére nagyon nehéz horvátországi visszavágóra számíthatott az angyalföldi alakulat, amely azonban a félelmeket félretéve igen merészen - és eredményesen is - kezdett a kétezer hazai szurkoló támogatta Jug uszodájában.

Előbb 1-0-ra, majd 3-1-re is vezetett a magyar együttes, ám a vendéglátók előbb beérték a védekezésben többször is kihagyó piros-kékeket, majd félidőre háromgólos előnyre tettek szert (8-5).

Kezdett ijesztővé válni a helyzet, szerencsére a Vasas a harmadik játékrészben vissza tudott zárkózni (10-9), s bár a végére négygólosra hízott a horvát siker, miáltal a Jug szintén hatpontos lett, a lényeg, hogy a csoportelsőség felé vezető úton legfőbb riválisával szemben nem került hátrányba a Vasas. A továbbjutását a legjobb nyolc közé meg amúgy sem fenyegeti érdemi veszély...

A csoport másik találkozóján:
Olympiakosz Pireusz (görög) - CN Marseille (francia) 11-8

Az 5. fordulóban a Vasas az Olympiakoszt fogadja február 18-án, a Komjádi uszodában.