Társoldalunk:

Pályázni kell a nőipóló-kapitányi posztra

2005.12.01. 15:34

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) csütörtökön pályázatot írt ki a női válogatott szövetségi kapitányi posztjára, miután a tisztséget betöltő Faragó Tamás nem kívánja megújítani december 31-én lejáró szerződését.

A nyertessel az MVLSZ 2008-ig szóló megállapodást köt. A szövetség kritériumai szerint a pályázó a tisztet főállásban köteles ellátni, ezért független személynek kell lennie, aki nem dolgozik vízilabda klubnál, amellett van edzői képesítése, nemzetközi szakmai gyakorlata és rendelkezik legalább középfokú angol nyelvtudással.

A kapitány feladata a női felnőtt válogatott helyzetének felmérése, a munkaprogram kidolgozása, szakmai célok kijelölése, az ezek eléréséhez szükséges eszközök, feltételek meghatározása, továbbá a női szakág utánpótlás-nevelésének összehangolása a felnőtt válogatott érdekeivel.

A pályázati anyagot - amelyet az MVLSZ elnöksége által kijelölt bizottság bírál el, majd tesz javaslatot az elnökségnek - szakmai életrajzzal kiegészítve, a szövetséghez kell benyújtani december 15-e, déli 12 óráig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK