Vágólapra másolva!
Nem fogadta el az olasz Posillipo Napoli vízilabdacsapatának ajánlatát Gerendás György, a Brendon-ZF-Eger szakvezetője, aki korábban három évre megállapodott a Heves megyei klubbal. A csapatban a négy távozó helyére négy új játékos érkezett.

Májusban még a horvát válogatott szövetségi kapitányának csábították, legutóbb pedig az olasz Posillipo Napoli hívta, Grendás György mégis Egerben maradt.

"Régi szerelmem Nápoly. Hat évig voltam ott játékos, majd játékosedző. Jó a viszonyom az ottaniakkal. Porzio mestert a Reccóhoz hívják, így került szóba a nevem. Nagy megtiszteltetés, hogy Európa jelenlegi legjobbjánál rám gondoltak. Még lesz újabb megbeszélés, de én már 3 évre megállapodtam az egri klubbal. Itt szeretnék sikereket elérni" - nyilatkozta a Heves megyei Hírlapnak a Brendon-ZF-Eger férfivízilabda-csapatának szakvezetője.

A csapat keretében már történtek jelentős változások: Szécsi Zoltán, Weszelovszky László, Fülöp Gergely és Dabrowski Norbert távozott, helyükre a kapus Decker Attila (BVSC) mellett a szlovák Karol Baco (CNA Barceloneta), a német Sören Mackeben (Spandau), illetve Császár György (Nizza) érkezett.