Vágólapra másolva!
Csupán kisebb változások lesznek az Alba Volán-FeVita jégkorongcsapatának keretében, így célkitűzés a címvédés a bajnokságban és a Magyar Kupában.

Amint a klub csütörtöki, székesfehérvári sajtótájékoztatóján elhangzott: biztos távozó a szlovák Karol Rusznyak, akinek helyére új center érkezik. Jön egy hátvéd: a torontói születésű, 25 éves Omar Ennaffati, aki - lévén édesanyja magyar - hamarosan magyar állampolgárságot kap, így ő nem számít majd légiósnak.

A 186 cm magas, 86 kg-os Ennaffati eddig a tengerentúlon alsóbb ligákban szerepelt, míg 2001-ben az NHL-es San Jose Sharks meghívta edzőtáborába. Szereti az erőjátékot, idényenként - átlagban - két-három percet tölt meccsenként a büntetőpadon.

A csapat magja megmarad, és továbbra is Pat Cortina a vezetőedző. Az is változatlan, hogy a csapat januárban ismét otthont adhat a második számú európai sorozat, a Kontinentális Kupa négyes döntőjének, amelyen a házigazda mellett a svájci Zürich Lions, az orosz Lada Toljatti, valamint a selejtező győztese vehet részt. A szervezőbizottság a napokban összeállt Tóth István vezetésével.

A FeVita további egy évre névadó szponzora marad a gárdának.