Vágólapra másolva!
Bronzéremmel fejezte be a 2004-2005-ös bajnokságot a Domino-BHSE-Polo nőivízilabda-csapata, amely a harmadik helyért kettős győzelemmel múlta felül a BVSC-Turbo gárdáját. Jövőre azonban komolyabb terveket dédelget a csapat, ennek érdekében az első sztárigazolást meg is kötötték: szerződtették az Európa bajnok, világbajnoki ezüstérmes Valkay Ágnest.

Hazatér Olaszországból az Európa bajnok, világbajnoki ezüstérmes Valkay Ágnes, aki a női bajnokságban bronzérmet szerző Domino-BHSE-Polo vízilabda-csapatához igazolt.

A válogatott vízilabdázó mellett további erősítéseket is terveznek a Domino vezetői, de egyelőre "csak" az egyik legjobb magyar női játékos hazatérését árulta el Novák Ferenc szakosztály-igazgató a klub hivatalos honlapján.

"Már az olimpia után haza akartam jönni, de akkor nem volt megfelelő ajánlatom, így inkább eltöltöttem még egy idényt Olaszországban. A megkeresés azért is jött különösen jókor, mert szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni az utóbbi időben kicsit elhanyagolt tanulmányaimra. Ráadásul vettem egy lakást Budapesten, így minden szempontból ideálisnak tűnt a Domino ajánlata" - mondta Valkay Ágnes.