Vágólapra másolva!
Hosszabbítás után, büntetőkkel legyőzte a Ferencváros a 3-0-ás hátrányból feltámadó vendég Újpestet a jégkorong ob I Borsodi Liga bronzmérkőzésének második összecsapásán, így a párharc állása 1-1.

A 3. helyért, 2. mérkőzés:
Ferencváros - UTE-Karzol Trans 3-3 (1-0, 2-1, 0-2, 0-0), büntetőkkel 3-2

Kemény csatát hozott a kisstadionbeli összecsapás első harmada, melynek hajrájában a kiskora óta először nyitott pályán játszó kanadai Strudwick emberelőnyben vezetést szerzett a Ferencvárosnak.

A második harmad elején kettős emberhátrányban voltak a hazaiak, de amint kiegészültek, előbb Szilassy, majd Jánosi növelte a különbséget.

Aztán eleredt az eső, és Kovács Béla bíró szünetet rendelt el, de húsz perc várakozás után folytatódhatott a játék. A vendégek egyetlen másodperccel a harmad vége előtt szépítettek Gallo emberelőnyös találatával.

A harmadik játékrész elején a kanadai világbajnok Niedermayer bottal ütésért végleges kiállítást kapott, és a létszámfölényben felzárkóztak a vendégek a házi pontkirály Ondov révén. A hajrá nagy izgalmakat hozott: az Újpest levitte kapusát, és 16 másodperccel a vége előtt Gallo egyenlített.

Következett a hosszabbítás, amelyben nem esett gól. Végül a büntetők döntöttek, s az utolsó sorozatban a Ferencváros végül a maga javára fordította a csatát. A három győzelemig tartó párharc állása: 1-1

A következő mérkőzést vasárnap 18.30-kor rendezik az Újpest otthonában, a Megyeri úton. A negyedik csatára szerdán 18 órakor, ugyancsak a Kisstadionban kerül sor.