Vágólapra másolva!
Az ötödik napon a beállók közül választhatott a két csapatkapitány, Ferling Bernadett (ÁSZOK) és Pásztor István (KIRÁLYOK) a december 30-i szegedi kézilabdagála több mint 35 ezer szurkolói szavazat alapján kialakult játékoskeretéből.  Elsőként Ferling kereshetett társat a csapatába, s mivel Rosta Miklósra szavazott, Pásztornak Gál Gyula jutott. A KIRÁLYOK együttesébe ezután Kulcsár Anita került be, míg az ÁSZOKAT Lucia Uhraková erősíti még.

A délben kezdődő program első, 16 óráig tartó része ingyenes lesz, s csak a később kezdődő összecsapásokra kell jegyet venniük az érdeklődőknek.

A gála nyitószakaszában a szakújságírók és a szponzorok mutatják meg a tudásukat, majd a lány és a fiú szivacslabdások, azt követően pedig a Pick-Szeged és a Fotex Veszprém szurkolói döntik el, ki a jobb a pályán.

A belépővel rendelkezők számára 16 órakor indul a program. A nagy érdeklődéssel várt mérkőzések közül a női nosztalgiaválogatottak összecsapásán láthatóak lesznek az 1965-os világ- és a 2000-es Európa-bajnok csapat tagjait, majd a már visszavonult férfi klasszisok sorában pályára lép Varga István, Vass Károly, Kovács Péter, Gyurka János, Hoffmann László, Iváncsik Mihály, Marosi László és megannyi más egykori remek játékos. A gála fénypontja a Ferling Bernadett és Pásztor István vezette All Star-vegyescsapatok találkozója lesz.

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik az újszegedi sportcsarnokban. Jegyek még kaphatók - korlátozott számban - a helyszínen.

A későbbi választásokban részt vevő játékosok:
balátlövők: Tóth Tímea, Kindl Gabriella, Bajusz Sándor, Éles József
balszélsők: Kirsner Erika, Nagy Ivett, Iváncsik Gergő

Az ÁSZOK vegyescsapatát Kiss Szilárd, a KIRÁLYOKÉT Skaliczki László irányítja majd. A legközelebbi választásra kedden kerül sor.