Vágólapra másolva!
A Fotex KC Veszprém minimális különbséggel, 29-28-ra kikapott az ukrán Zaporizzsja otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó elején Pérez Carlos térdsérülést szenvedett.

BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:
Zaporizzsja (ukrán) - Fotex KC Veszprém 29-28 (12-15)
legjobb dobók:
Brouka 7, illetve Lazarov 12

A magyar csapatot nem igazán zavarta, hogy a mostoha időjárási körülmények miatt nem szombaton, hanem - egynapos bécsi kényszertartózkodás után - vasárnap délelőtt kellett pályára lépni.

Szinte végig 2-3 góllal vezetett, aztán a hajrát alaposan elrontotta, és - első alkalommal a mostani BL-kiírásban - kikapott, igaz, a hátrány könnyedén ledolgozható a jövő szombaton 18 órakor kezdődő hazai visszavágón.

Ami rossz hír: Pérez Carlos már a második percben térdsérülést szenvedett, hogy mennyire komoly, az csak a hazaérkezés után derül ki.

A Dunaferr férficsapata magabiztos, 11 gólos sikert aratott a lengyel Wroclaw vendégeként az EHF-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így a jövő heti visszavágó már csak formalitásnak tűnik. A második mérkőzést szombaton rendezik Dunaújvárosban.

EHF-kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:
Wroclaw (lengyel) - Dunaferr 22-33 (13-20)