Vágólapra másolva!
Egy év szünet után szerepel ismét a magyar jégkorong-válogatottban Szuper Levente, aki az elmúlt időszakban tengerentúli elfoglaltsága miatt nem játszhatott a nemzeti csapatban.

A 24 éves kapus jelenleg az Eisbären Berlin csapatával edz, és a klubbal csütörtöktől vasárnapig rangos tornán vesz részt Svájcban. Főleg az ott nyújtott teljesítménye alapján dől el, hogy véglegesítik-e a szerződését. Aztán augusztus 30-án Zürichből hazautazik, és védeni fog a szeptember első hétvégéjén sorra kerülő székesfehérvári nemzetközi tornán, amelyen a magyar mellett a horvát, a dán és a norvég válogatott vesz részt.

Szuper utoljára tavaly szeptemberen védett a nemzeti együttesben, azt követően a tengerentúlon, az észak-amerikai profiligában (NHL) érdekelt St. Louis Blues tartalék-együtteseiben, a Worchester Icecatsben és a Peoria Rivermenben szerepelt.

A kapus most azért "kacsingat" Európa felé, mert nagy valószínűséggel nem indul be időben az NHL-küzdelemsorozata, a játékosok érdekvédelmi szervezete és a klubtulajdonosok ugyanis bérvitában állnak egymással.