Társoldalunk:

Sportpszichológus segíti Görbiczéket

2004.07.28. 21:18

Kézilabdás átigazolási körkép

Edzésen szenvedett súlyos sérülést Tápai Szabina, a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapatának utánpótlás-válogatott játékosa.  A 18 éves szélső jobb lába letapadt, s kifordult a bokája; a székesfehérvári Szent György Kórházban bokaszalag-szakadást diagnosztizáltak nála.

A sérülést dr. Tállay András, a nőikézilabda-válogatott orvosa is megvizsgálta, ám végül a tervezett műtét helyett a sportolóval egyeztetve alternatív kezelés mellett döntöttek. "Elszakadt a szalag, de végül a konzervatív kezelés mellett döntöttem. Ez azt jelenti, hogy egy hétig gipszben, majd két hétig rögzítő kötésben lesz a bokám. Azt követően elkezdhetem a speciális gyógytornát. Remélem, hogy a bajnoki rajtra felépülök" - mondta Tápai Szabina a Fejér megyei Hírlapnak.

A Szabó Edina irányította csapat augusztus 4-én az osztrák Hypo ellen lép pályára, 6-án Dunaújvárosban a Dunaferr, míg 7-én, 18 órakor, hazai pályán az ukrán Zaporozsje lesz az ellenfél. Augusztus 9-én zárt kapuk mellett a Győr látogat a KÖFÉM-csarnokba, majd 15-én 16.30-kor, Móron a horvát Podgorica következik.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK