Vágólapra másolva!
Trummer és Mujanovics távozása után végre jó hírt is kaptak a körmendi kosárlabda-szurkolók. A vasi kisváros férfi együttese ugyan már szerződtette két egykori kedvencét, Érsek Istvánt és Charles Edmonsont, ám az igazi nagy fogás a 23 éves center, Grebenár Péter megtartása lehet.

Bár a Pécs, a Zalaegerszeg és a Kecskemét is kedvező ajánlattal kereste meg, mégis egy évvel meghosszabbította szerződését Grebenár Péter, a Marc-Körmend férfikosárlabda-csapatának 23 éves centere.

"Szakmai és anyagi szempontból is életem legrosszabb idényét zártam. Nem szándékoztam elmenni Körmendről, csak akkor, ha a körülmények erre végképp rákényszerítenek. Nem is lett volna sportszerű, hiszen sérülésem idején is kiálltak mellettem, segítettek. A vezetők most egy részt törlesztettek a tartozásokból, a fennmaradó összeget pedig az ígéretek szerint egy év alatt fizetik ki. Nem titok, meghallgattam más klubok ajánlatait is, anyagilag ezek kifejezetten kedvezőek lettek volna. Csakhogy nekem most arra van szükségem, hogy türelemmel viseltessenek irántam, segítsék a visszatérésemet. Úgy érzem, ezzel Körmenden nem lesz probléma" - nyilatkozta a játékos a Vas Népének.

Nem titok, hogy a klub még két légióst szerződtetne, egyet irányító- és egyet 2-es posztra - utóbbira az első számú jelölt Denis Toroman, aki szintén játszott már Körmenden.