Vágólapra másolva!
A Domino-BHSE megvédte címét a férfivízilabda ob I-ben, miután a döntő kedd esti, negyedik mérkőzésén megszerezte a végső sikerhez szükséges harmadik győzelmét is a Vasas-Plaket-Euroleasing ellen. Kovács István csapata ezúttal 9-8-ra győzött, s így 3-1-re nyerte a párharcot.

Döntő, 4. mérkőzés:
Domino-BHSE - Vasas-Plaket-Euroleasing 9-8 (3-2, 2-0, 3-2, 1-4)
gól: Biros 3, Kiss G., Szívós 2-2, Bárány, Molnár T., illetve Varga T., Kásás, Madaras 2-2, Varga Zs., Mátyás.

Bár az első ráúszásnál a Vasas hozta el a labdát, nem tudott élni a lehetőséggel, majd a Domino többször is a kapufát találta el. Az első találatra az ötödik percig kellett várni: Kiss Gergely nagy erejű lövését sem a kapufa, sem Kósz nem tudta hárítani, a Domino emberfórban jutott előnyhöz. Ezután aztán beindult a gólgyártás: előbb Varga Tamás négyméteresből egyenlített, majd Szívós válaszolt villámgyorsan, Varga Zsolt azonban - első találatával a döntősorozatban - nem hagyta, hogy elhúzzon a címvédő. A nyitó negyed Biros lövésével, és egy Kószról lecsorgó, végül a gólvonalon túl kikötő labdával zárult, így a Honvéd várhatta 3-2-es előnnyel a folytatást.

A második játékrész eleje sok hibát hozott. Az ennek eredményeként jelentkező a gólcsend egészen a hatodik percig eltartott. Ekkor Szívós - létszámfölényben - ismét jól célzott, s már kettőre nőtt a különbség a két csapat között. Az eddigi találkozókon eredménytelen Bárány zárásként javított saját statisztikáján, s ezzel már 5-2 volt a Domino javára.

A fordulás után is sokkal határozottabban támadott a Honvéd, váratlanul mégis a Vasas ért el gólt: Varga Tamás emberelőnyben szerezte meg második találatát. A másik oldalon Biros növelte szép támadás végén együttese előnyét, s a Vasas továbbra is csak futott, illetve úszott az eredmény és az egyre távolabb kerülő bajnoki cím után. Molnár Tamás bal oldalról lőtt gólja még egyértelműbbé tette a címvédő fölényét, a piros-kékek csak Kásás büntetőjével tudtak szépíteni. Egy elképesztő védelmi hiba után aztán újra Biroshoz került a labda, ő nem hibázott, így a Domino négygólos (8-4) előnnyel várhatta a hajrát.

A záró negyed nyitányán Madaras - emberfórban - faragott csapata hátrányából, de a háromgólos különbség tiszavirág életűnek bizonyult, hiszen Kiss Gergely távolról lőtt góljával visszaállt a "régi rend". A folytatásban három gólt is elértek a vendégek - sorrendben Mátyás, Kásás és Madaras volt eredményes -, de a Vasas-játékosok már tudták: ezen a meccsen nem lehet sok keresnivalójuk, s - legalább - újabb egy évet várniuk kell arra, hogy 1989 után ismét bajnokságot nyerjenek.

A mérkőzés végül 9-8-as, megérdemelt Domino-sikerrel zárult. Kovács István vezetőedző együttese 2001, 2002 és 2003 után sorozatban negyedszer lett bajnok.

A 7. helyért, 3. mérkőzés:
ZF Hungária-Egri VK - OSC-British Knights 7-4 (2-0, 2-2, 2-2, 1-0)
A párharc végeredménye: 2-1 az Eger javára.