Vágólapra másolva!
A címvédő Domino-BHSE győzelmét hozta a férfivízilabda-bajnokság rájátszásos döntőjének vasárnap esti első összecsapása: Kovács István gárdája egy góllal nyert a Vasas ellen.

Döntő, első mérkőzés:
Vasas-Plaket-Euroleasing - Domino-BHSE 7-8 (3-1, 1-2, 2-3, 1-2)
gól: Kásás 3, Varga T. 2, Varga D., Vindisch 1-1, illetve Biros, Szívós 2-2, Molnár, Kovács O., Vári, Kiss G. 1-1.

A Margitszigetre költözött ki a hét utolsó napján a magyar vízilabda-elit: a Hajós Alfréd-uszoda nyitott 50 m-es medencéjében kezdődött meg a férfi ob I rájátszásának döntője a Vasas és a Honvéd között, s a három győzelemig tartó párharc első csatájában a címvédő gárda kerekedett felül.

Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy a Kőér utcaiak diadalmaskodnak, hiszen hol egy, hol két góllal rendre az angyalföldiek vezettek. Egészen a harmadik negyed végéig, amikor a bajnokcsapat Szívós szerencsés - Vindisch kezéről a hálóba pottyanó - találatával egyenlített (6-6). Mi több, az utolsó 7 percben 8-6-ra elhúzott a Honvéd, de kevesebb mint egy perccel a vége előtt Vindisch erőszakosságának köszönhetően egy gólra felzárkózott a Vasas. Az utolsó támadási lehetőség is a piros-kékeké volt, ám a center Varga Zs. már késve kapta a labdát, és mivel időn túl esett a gólja, maradt a Honvéd-győzelem. Folytatás szerdán, ugyancsak a Margitszigeten.

A Szentes és a Dunaújvárosi Főiskola is előnyt szerzett a női bajnoki elődöntőben. A Dunaújváros-Póló SC párharcban már két mérkőzést is lejátszottak, mindkettőt az előbbi együttes nyerte, amely így hétfőn bejuthat a fináléba.

Elődöntő, 1. mérkőzések:
Vasas-Hungarokábel - Hungerit-Szentesi VK 6-8 (0-4, 2-0, 3-2, 1-2)
Dunaújvárosi Főiskola - Póló SC 18-6 (4-0, 4-2, 6-3, 4-1)

2. mérkőzés:
Dunaújvárosi Főiskola - Póló SC 13-6 (2-0, 5-2, 3-3, 3-1)