Vágólapra másolva!
Bár Nikola Eklemovic korábban bejelentette, távozik Szegedről, a férfikézilabda-csapat szerb légiója nem fogyatkozik meg a következő szezonban sem. A klub ugyanis meghosszabbította Nenad Puljezevic és Vladan Matic szerződését, s megszerezte a spanyol Bidasoa 102-szeres válogatott beállósát, Ratko Djurkovicot is.

Bár messze még a bajnokság vége és az új szezon kezdete, a Pick-Szeged férfikézilabda-csapata is megkezdte a tárgyalásokat a 2004-2005-ös esztendőre. Az már korábban kiderült, hogy Kovács Péter vezetőedzővel újabb két évre szóló szerződést kötött a klub, s hogy Nikola Eklemovic bejelentette, évad végén távozik a Tisza partjáról, ám a szerb légióskontingens így sem csökkent.

A klub előbb megállapodott Nenad Puljezevic kapussal, a világbajnoki bronzérmes hálóőr kétéves szerződést írt alá csapatával, majd kedden két újabb szerb kötelezte el magát Szegedre.

Vladan Matic régi-új arc, a klasszis szélső két évvel meghosszabbította eddigi szerződését, míg Ratko Djurkovic a spanyol Bidasoa együttesét hagyta ott a magyar ajánlatért. A 190 cm magas, 102-szeres szerb válogatott beállós - Puljezevichez hasonlóan - tagja volt a 2001-es franciaországi világbajnokságon harmadik helyet elérő csapatnak, szerepelt a januári, szlovéniai kontinensviadalon is. A 29 éves játékos - aki hazájában kétszer a Lovcen Cetinje, kétszer pedig a Partizan csapatával is bajnok lett - ugyancsak kétéves kontraktust írt alá.

A tárgyalásoknak még nincs vége, a következő szerzemény a hírek szerint a svéd IK Sävehof 26 éves szerbje, Danijel Andjelkovic lehet.