Vágólapra másolva!
Március 22-én 29 játékossal kezdi meg a felkészülést az a oslói divízió I-es világbajnokságra a magyar jégkorong-válogatott, amelynek programjában három felkészülési találkozó is szerepel. Jó hír, hogy a vb-szereplést a Duna Televízió jóvoltából itthon is figyelemmel lehet majd kísérni.

Nem marad jégkorong nélkül a magyar hokiszerető közönség, miután a Duna Televízió programjára tűzi a magyar együttes április 12-18-a közötti, oslói divízió I-es világbajnoki szereplését. A csatorna a britek, norvégok, fehéroroszok és hollandok elleni összecsapásokat élőben, míg a belgák elleni meccset felvételről közvetíti majd

Dusan Kapusta szövetségi kapitány kihirdette 29-es keretét, amely a tervek szerint március 30-án Székesfehérvárott a horvátok, április 5-én és 6-án pedig Nowy Targban kétszer a lengyelek ellen lép pályára. Kapusta következő játékosokat hívta meg a március 22-én kezdődő világbajnoki felkészülésre:

kapusok: Budai Krisztián, Halmosi Tamás, Bán Károly
hátvédek: Sille Tamás, Tőkési Lajos, Tokaji Viktor, Horváth András, Kangyal Balázs, Szuna Roland, Szélig Viktor, Lencsés Tamás, Svasznek Bence, Székely Mádai László
csatárok: Gröschl Tamás, Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Vas Márton, Ladányi Balázs, Peterdi Imre, Fodor Szabolcs, Hoffmann Attila, Kovács Csaba, Borbás Gergely, Majoross Gergely, Csibi József, Simon Csaba, Fekete Dániel, Rajz Attila, Vas János.

a divízió I-es világbajnokság programja
április 12., hétfő
16.00: Magyarország - Nagy-Britannia

április 13., kedd
12.30: Magyarország - Belgium

április 14, szerda
SZÜNNAP

április 15., csütörtök
19.30: Magyarország - Norvégia

április 16., péntek
16.00: Magyarország - Fehéroroszország

április 17., szombat
SZÜNNAP

április 18., vasárnap
16.00: Magyarország - Hollandia.