Vágólapra másolva!
A négy győzelemig tartó jégkorong ob I, Borsodi Liga döntő-sorozatának negyedik mérkőzésén az Alba Volán-Fevita 6-0-ra legyőzte idegenben a Dunaújvárosi AC-t, s ezzel 3-1-re vezet a párharcban.

Döntő, 4. mérkőzés:
Dunaújvárosi AC - Alba Volán-FeVita 0-6 (0-0, 0-1, 0-5)
gól:
Svasznek (35.), Ondrejcsik (45.), Csibi (47., 59.), Palkovics (47.), Fodor (58.)

Nagyon izgalmas volt az első harmad, sok helyzet adódott mindkét oldalon, azonban a kapusok, Halmosi és Budai remekeltek. Még az emberelőnyös szituációk sem vezettek eredményre.

A folytatásban egyre több lett a kiállítás, de mégis egy ártatlan helyzetből szerzett vezetést a címvédő. Svasznek távoli lövését Halmosi az előtte tornyosuló játékosok miatt későn vette észre, és a kapus testéről a gólvonalon túlra csorgott a korong. Már ekkor jelentkeztek a fáradtság jelei a hokisokon, mivel ez volt a negyedik mérkőzés öt nap alatt.

A 3. harmadot ugyancsak egy kósza lövésből született gól indította. Ondrejcsik kísérlete Vargyas ütőjéről a saját kapujába pattant. Hamarosan Csibi és 31 másodperc múlva Palkovics mattolta Halmosit, aki ezt követően cserét kért. A hajrában még Fodor és újra Csibi járt túl a dunaújvárosi tartalékhálóőr, Kiss eszén.

A DAC eddig kétszer volt otthon a finálé-sorozatban, és egyszer sem volt eredményes!

Az ötödik mérkőzésnek hétfőn 18 órakor Székesfehérvár ad otthont.