Vágólapra másolva!
Már a jövő évi csapatépítést szem előtt tartva a napokban orosz játékost lát vendégül a Fotex-Veszprém férfikézilabda-csapata. A kiszemelt a moszkvai bajnokcsapat, a Csehovszki Medvegyi játékosa, Lusnyikov, de zágrábi hírek szerint akár a világbajnok Vedran Zrnic is veszprémi lehet. A magyar női bajnokságban edzőt váltott a Hódmezővásárhely.

Két légiósra is szemet vetett a Fotex KC Veszprém férfikézilabda-együttese, amely eddig sem bővelkedett a légiósokban. A legújabb kiszemeltek egyike, Jevgenyij Lusnyikov, aki jelenleg az orosz bajnoki címvédő Csehovszki Medvegyi játékosa. Az 1976. március 2-án született, 2 méter magas és 105 kg testsúlyú kézilabdázó jelenleg Veszprémben tartózkodik, s várhatóan meg is egyezik a magyar bajnokkal, hogy szerződésének lejárta után csatlakozzon a Fotexhez.

A másik kiszemelt igazi világnagyság, a szlovén Mobitel Prule 67 horvát világbajnoka, Vedran Zrnic. Horvát lapok úgy tudják, az 1979. szeptember 26-án született, 188 cm magas, 80 kg súlyú klasszis szinte már meg is egyezett az RK Zagreb együttesével, amikor befutot a Fotex ajánlata. Érdeklődésünkre Iva Markulin, a Vjesnik című lap szakírója elmondta, az ügy még nem lefutott.

A csőd által fenyegetett Prule ugyanis a szezon végéig szeretné együtt tartani a klubot. Ennek ellenére Zrnic hétfőn még tárgyal egykori klubjával, s ha a zágrábiak teljesítik feltételeit, aláírja két és fél éves szerződését.