Vágólapra másolva!
Kétgólos győzelemmel kezdte szereplését a Jégcsillag-FTC a férfivízilabdacsapatok LEN-kupájában, a 16 közé jutásért zajló csoportselejtezők pénteki nyitányán a spanyolországi Mataróban, ahol az F betűjelű kvartettben a zöld-fehér gárda ellenfele a bukaresti Rapid volt. A Szeged hazai környezetben  öt góllal bizonyult jobbnak a holland Polar Bears Edénél.

LEN-kupa, csoportselejtezők a 16 közé jutásért, F csoport:
Jégcsillag-FTC - Rapid Bucuresti (román) 9-7 (2-2, 3-0, 3-2, 1-3)
a magyar góldobók:
Tóth L. 3, Létay, Székely 2-2, Takács, Lehmann 1-1

A csoport másik mérkőzésén:
CN Mataro (spanyol)-Heybelliada Istanbul (török) 16-3

A román válogatott gerincét adó bukaresti együttes - akárcsak az Euroliga két héttel ezelőtti budapesti selejtezőjében, a BVSC elleni, végül is 4 góllal elveszített meccsén szívós vetélytársnak bizonyult, s bár az FTC már 8-4-re is vezetett, nem adta fel, s a kiengedő magyar csapattal szemben a zárónegyedet meg is tudta nyerni.

Összességében azonban nem forgott veszélyben Csapó Gábor csapatának a sikere. A Ferencvárosból Pelle Balázs kapus, továbbá a center Tóth László és a válogatott bő keretébe frissiben visszakerült Székely Bulcsú nyújtott kiemelkedőt. Szombaton a Ferencváros a négyes leggyengébb tagjával, a török Heybeliada Istanbullal játszik, 17:30 órai kezdettel.

D csoport:
Szeged-Beton VE - Polar Bears Ede (holland) 10-5 (1-1, 3-3, 3-0, 3-1)
a magyar góldobók:
Varga 4, Molnár 2, Tordai, Szabó, Szűcs, Pataki 1-1

A csoport korábbi mérkőzésén:
Hania (görög) - Duisburg (német) 12-11 (2-3, 3-1, 2-1, 2-4, 1-1, 1-1, 1-0) - aranygóllal