Vágólapra másolva!
Perez Carlos súlyos sérülése után előreláthatólag három hétig nem számíthat másik kubai-magyar légiósára, Diaz Ivóra sem a Fotex-Veszprém férfikézilabda-csapata. Az irányító-átlövő a keddi edzésen szenvedett könyöksérülést.

Nincs könnyű helyzetben Zdravko Zovko, a Fotex-Veszprém férfikézilabda-csapatának vezetőedzője. A horvát szakember már három kulcsjátékosát elveszítette a Bajnokok Ligája csoportmérkőzései előtt, de akad még sérült a bajnokcsapatban.

A Nyíregyháza ellen bokaszalag-szakadást szenvedett Perez Carlos kiesésével a szakvezetés úgy gondolta, az átlövő feladatát a másik honosított kubai, Diaz Ivo oldhatja majd meg. Egészen keddig, ekkor a edzésen egy lövésnél megsérült az átlövő-irányító könyöke, amelyről az elsődleges vizsgálatok szerint egy csontdarab vált le. A klub honlapjának információja szerint Diaz fizikoterápiás kezelésre szorul, műtétre azonban nem lesz szükség. Felépülése így is legalább három hetet vesz igénybe.

Rossz hír, hogy Gál Gyula porcműtétjét követően részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, így ő is lemarad a BL-rajtról, de Buday Dániel bokája sincs teljesen rendben.

A bajnok első BL-mérkőzését október 12-én, vasárnap, az RK Bosna Sarajevo otthonában vívja. A találkozót a görög Migas, Bavas kettős vezeti, és a Sport1 16.45-től élőben közvetíti.