Vágólapra másolva!
Június 30-i határidővel távozik Dragan Djukic vezetőedző a bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától. Az [origo] információi szerint az utódról hétfőig dönt az elnökség, az edző nagy valószínűség szerint Kovács Péter lesz.

Az MTI információja szerint a Pick-Szeged férfikézilabda-csapata nem hosszabbított szerződést a Dragan Djukic vezetőedzővel, aki június 30-i határidővel távozik a bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes együttestől.

"Sokáig tárgyaltunk Djukiccsal, végül két ok miatt nem hosszabbítottuk meg a szerződését. Egyrészt anyagiakban szűkölködik a klub, másrészt az elmúlt két év két ezüstérménél többet vártunk az általa irányított együttestől" - nyilatkozta Lele Ambrus klubigazgató, aki elárulta, tárgyalnak már a kiszemelt vezetőedzővel, akivel napokon belül megszülethet a megállapodás, ám nevet egyelőre nem árult el.

Az [origo] információi szerint ez a jelölt Kovács Péter, aki többször kijelentette már, szívesen dolgozna klubcsapatnál. A junior nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya májusban mondott le a szövetségben betöltött szakmai igazgató posztjáról, s amennyiben klubcsapathoz szrződne, nagy valószínűség szerint nem vállalná tovább a kapitányi posztot sem.