Vágólapra másolva!
A tulajdonosok döntése alapján újabb két évig Honos Péter marad a DKSK nőikosárlabda-csapatának ügyvezető igazgatója. Az együttes vezetőedzői posztján sem lesz változás, azaz a következő szezonban is Milen Vukicevic marad a szakvezető.

A Borsod Online értesülései szerint újabb két évvel meghosszabbították Honos Péternek, a DKSK ügyvezető igazgatójának szerződését. "Köszönöm a bizalmat, az előttünk álló években is azon leszek, hogy a DKSK sikeres klub legyen, hogy hasonló, vagy még jobb eredményeket érjen el, mint a nemrég befejeződött bajnokságban" - nyilatkozta Honos.

Az ügyvezető elmondta, a nőikosárlabda-csapatnál soha sem volt edzőkérdés: Milen Vukicevicnek jelenleg élő szerződése van, s jövőre is a szerb tréner irányítja az együttest.

A 2003/2004-es keretről még nem lehet tudni sokat, ami biztos: a 22 éves, 172 cm magas szerbi-montenegrói irányító, Brankica Hadzovic, valamint a diósgyőri nevelésű, 26 esztendős, 178 cm-es hátvéd, Koncz Judit 1+1 éves szerződést írt alá a DKSK-hoz, csakúgy, mint Bukovszki Mónika. Balogh Gabriella visszavonult, míg a két amerikai légiós, Janell Burse és Katryna Gaither szerződtetéséről menedzsereikkel kell megállapodni.