Vágólapra másolva!
Miután a Vasas vízilabdacsapata keddre sajtótájékoztatót hívott össze, egyre valószínűbb a családi szálak az angyalföldi klubban futnak össze. Magyarán: a jelenleg is a Vasasban pólózó Steinmetz Ádám mellé érkezik olimpiai bajnok bátyja, Barnabás, míg az edzőként kiszemelt Kásás Zoltán életében először saját fiát, Tamást is trenírozhatja.

Kedden fél egyre sajtótájékoztatót hívott össze a Vasas vízilabda-szakosztály a Zsákbamacska étterembe, ahol a jól értesültek szerint három szenzációs bejelentés is elhangzik majd. Amióta Kásás Tamás talpára útilaput kötött az olasz Posillipo, azóta folyamatosan arról lehetett hallani, a magyar csapatok közül a Vasas, a Fradi és az Újpest is megkörnyékezte az olimpiai bajnok klasszist, ám a legtöbb érv és indok az angyalföldi klub mellett szólt.

Egyrészt a hírek szerint a Vasas tárgyal Kásás Zoltánnal, a görög Olympiakosz trénerével, aki még soha sem edzette fiát, ám nem zárkózna el a kihívás elől. Másrészt, Kásás nápolyi távozásával megingott Steinmetz Barnabás helyzete is, a kiváló védő ugyanis szintén távozott a Vezúv tövéből, s számára két tényező is fontos szerepet játszik a vízilabdában: hogy egy csapatban játszhasson Kásással (s ha már itthon van), testvérével, Ádámmal is.

Márpedig öccse jelenleg a Vasas centere, így az árukapcsolás egyértelművé tette, a két olimpiai bajnok, és Kásás Zoltán a Vasashoz kötelezi el magát. Ugyan konkrétumok még nem hangzottak el ez ügyben, a szerződések aláírása sem történt meg, de úgy tűnik: a sportág szenzációs híréhez külön körítés jár, azaz a hivatalos "házasságra" a keddi sajtótájékoztatón kerül sor.