Vágólapra másolva!
 

Csődbiztos védi a Soproni Postást címmel 2003. április 22-én megjelent cikkünkkel kapcsolatban Lukács Zoltán jogi képviselőjének kérésére az alábbi közleményt tesszük közre.

A nőikosárlabda-csapat körül kialakult zűrzavaros helyzetről is szóló cikkünkben valótlant állítottunk, mivel azt írtuk, hogy:

"A szombati, DVTK elleni bajnoki elődöntőn megjelent a Soproni Sportcentrumban Lukács Zoltán, a csapatot működtető kft. többségi (?) tulajdonosa, és a Kft. általa kinevezett ügyvezetőnője, Molnár Józsefné segítségével magához vette a mérkőzés - mintegy háromszázezer forintot kitevő - jegybevételét. (...) A kérdésre, miszerint miért vitte el a pénzt, azt felelte: a Kft. budapesti telephelyén akarta szabályszerűen bevételezni az összeget, s majd utólag megtéríti a miskolci visszavágó költségeit, természetesen számlák ellenében."

A valóság ezzel szemben a következő (Lukács Zoltán szavaival):

"Soha nem voltam a Postás Sport Kft. többségi tulajdonosa. A Kft-ben kinevezésre került ügyvezető szabályszerűen, a Gt. szabályainak megfelelően történt, nem általam került kinevezésre. Miután nem vagyok a Kft. többségi tulajdonosa, személy szerint én nem tartozom a cikkben megjelent összeggel a játékosok felé."