Vágólapra másolva!
Hároméves tervet dolgozott ki a szombathelyi Falco KC férfikosárlabda-csapatának vezetősége, amely szerint az első két év szerényebb elvárásai után kellene, hogy ismét a bajnoki dobogóért harcoljon a vasi együttes. A csapat élére a távozó Zsoldos András helyett Váradi Attila került.

Nyolcvanmillió forintos büdzsével vág neki a 2003-2004-es esztendőnek a Falco KC Szombathely férfikosárlabda-csapata, amely jövőre jóval szerényebb célokkal, fiatal szakvezetővel próbál szerencsét az élvonalban.

A nyugat.hu értesülései szerint a gárda új edzője egy plusz egy évre a belgrádi kosárlabda-akadémia edzői szakának hallgatója, Váradi Attila, aki az NB II-ben még maga is játszott a Falcóban. Több mint 10 éve foglalkozik a sárga-feketék utánpótlásával, s négy éve a felnőttek mellett segédedzőként tevékenykedik, így olyan szakemberekkel dolgozhatott együtt, mint Földi Sándor, Srecko Sekulovic és a most távozó Zsoldos András.

A három évre megfogalmazott terv alapján jövőre szerényebb célokért száll majd harcba a szombathelyi csapat, két év múlva az új csarnok megépülésével talán már kulturáltabb környezetben fogadhatja ellenfeleit a csapat, s ezáltal a szponzoroknak is jóval eladhatóbbá válik, vélik a Falcot működtető gazdasági társaságnál. A vezetőség a ciklus harmadik évére tervezi, hogy a Falco KC Szombathely újra a bajnoki dobogóért száll harcba.

A játékosok közül még nem tudni, ki marad, a legjobbakat (Kálmánt, Pankárt és Dénest) csábítják a vetélytársak. Ami bizonyos, a következő bajnokságban kettőnél több légiósa nem lesz a Falcónak.