Vágólapra másolva!
Neve felvetődött ugyan a férfikosárlabda-válogatott élén is, Zsoldos András a nem túl jó szezont követően nem hosszabbította meg szerződését a Falco KC-Szombathely együttesénél, elfogadta viszont a tavalyi bajnokcsapat, a paksi Atomerőmű SE ajánlatát.

A férfikosárlabda-bajnokság hajrájában már felröppent a pletyka, hogy a távozó Fodor Péter vezetőedző helyére Zsoldos Andrást szemelte ki az Atomerőmű SE a következő idényre. A szakember, aki korábban dolgozott a Honvéd férfi- és a Ferencváros női csapatánál, a sikertelen MAFC-időszak után másfél éve szerződött a szombathelyi Falco együtteséhez. Az idényt akkor nagy meglepetésre a harmadik helyen zárta az együttes, idén viszont nem sikerült bejutnia a csapatnak a legjobb négy közé.

Zsoldos szerződése lejárt, s bár sokáig titkolta terveit, szerdán kiderült, elfogadta a paksi vezetők ajánlatát. "Minden olyan gyorsan történt, hogy még a szerződést sem írtam alá, csak szóban egyeztem meg a paksiakkal" - nyilatkozta a nyugat.hu-nak a szakember, akit sokan a leendő szövetségi kapitányként is emlegettek.

Az ASE játékoskerete is változhat a nyáron, az viszont biztosnak tűnik, hogy Smith, Mészáros és Czigler marad. Fodor, Davis és Sitku sorsa pedig még nem dőlt el.