Vágólapra másolva!
Lehet, már csupán két mérkőzés erejéig szerepel jelenlegi csapatában Kocsik Viktória, a Liss-Hódmezővásárhelyi NKC kézilabdázója. A 26 éves irányító ugyanis komoly ajánlatot kapott a Herz-FTC-től, s várhatóan éppen a zöldek szombati, vásárhelyi vendégszereplésekor hozza meg végső döntését.

Egyéves hódmezővásárhelyi szereplése után valószínűleg elfogadja a Herz-FTC ajánlatát Kocsik Viktória, az alföldi nőikézilabda-csapat irányítója. A 26 éves, 180 cm magas, 66 kg súlyú irányító-átlövő korábban már kacérkodott a gondolattal, hogy a fővárosba szerződjön, ám annak idején nem vállalta a megmérettetést.

"Az észérvek a zöld-fehérek mellett szólnak. A fővárosiak a Bajnokik Ligájában indulnak, ott valószínűleg még tovább fejlődhetnék, és a válogatottság is elérhetőbb közelségbe kerülne. Egyszer már hívott az FTC, akkor nemet mondtam, ez most nagy lehetőség, hogy 26 évesen kipróbálhatom magam Magyarország egyik legjobb klubjában. Remek közösség a vásárhelyi, nagyon jól érzem magam itt. A végleges döntésemet szombaton, a Fradi elleni találkozó után hozom nyilvánosságra" - nyilatkozta a játékos a Délmagyarországnak.

Kocsik pályafutását a Derecske színeiben kezdte, onnan szerződött 1997-ben Debrecenbe. Jelenlegi klubját, a Hódmezővásárhelyt nyár óta erősíti.