Vágólapra másolva!
Kedden Győrt és Zalaegerszeget kereste fel a 2004-es női kézilabda Európa-bajnokság előkészületeit ellenőrző szemlebizottság. Mindkét városban elsősorban a csarnokot és a lehetséges szállodákat tekintették meg. Szerdán Debrecen és a Budapest Sportcsarnok következik, majd a televíziós közvetítésekről tárgyalnak az európai szövetség szakemberei.

A 2004. december 9. és 19. között sorra kerülő kontinensviadalon a házigazda magyar válogatott a csoportmérkőzéseit Győrben, a középdöntős találkozóit pedig Debrecenben játssza. Az elődöntőket és a helyosztókat a tervek szerint a BS-ben rendezik.

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa sorsolását, érdekesség, hogy már a negyeddöntőben létrejött a tavalyi finálé, azaz a Győri Graboplast ETO a 2002-ben győztes, idén bajnok Dunaferrel meccselhet majd. A férfiak között minden bizonnyal megismétlődik a tavalyi finálé, mert a címvédő Veszprém, valamint a Szeged az irányított sorsolás révén a Csömörrel, illetve az Orosházával találkozik a döntőbe kerülésért.

Magyar Kupa-sorsolás, férfiak:
elődöntők, május 24., szombat:
Fotex-Veszprém - Csömör, Pick-Szeged - Orosháza
május 25., vasárnap:
döntő és a 3. helyért

nők:
június 9., Pünkösdhétfő, negyeddöntők:
Vác - Cornexi-Alcoa
Esztergom - Herz-FTC
Dunaferr - Győri Graboplast ETO
Kőbánya-Spartacus - Pécsi EAC

június 10., kedd, elődöntők:
Vác-Cornexi győztese - Esztergom-FTC győztese
Dunaferr-Győr győztese - Spartacus-Pécs győztese

június 11., szerda:
döntő (nincs a 3. helyért mérkőzés)

Mindkét torna megrendezésére május 13-ig lehet jelentkezni. A licitálásra a magyar szövetségben kerül sor két nappal később.