Vágólapra másolva!
Tapasztalatainak többségével elégedett, és csupán kisebb hibákat talált az április 15. és 21. között sorra kerülő jégkorong divízió I-es világbajnokság tervezett helyszínén, a Budapest Sportarénában a nemzetközi szövetség marketingigazgatója, Kimmo Leinonen.

A hiányosságok között említette, hogy a lelátó néhány helyéről nem lehet jól látni a pályát. Az öltözőket, amelyekkel korábban voltak gondok, már átépítették, így alkalmas a "terjedelmes" hokicsapatok kiszolgálására.

Leinonennel tartott a vb közvetítési és reklámjogaival rendelkező Kirch Sport két munkatársa, Harald Griebel és Joachim Herzen is. A hirdetési, valamint a tévés-rádiós ügyekben illetékes igazgató arról tárgyalt a csarnok üzemeltetőjével, hogy hol legyenek a kameraállások, a sajtótribün és a gyorsinterjúk elkészítésére szolgáló zóna, s ígéretet kaptak: minden kérésüket teljesítik.

Nem lesz könnyű sportol-ni a Budapest Arénában/sport/20030219nemlesz.html

"Azt gondolom, hogy kár fanyalogni a hibák miatt. Tavaly, amikor Dunaújvárosban és Székesfehérváron még a 'csilláron' is lógtak, nem volt jobb a közönség kiszolgálása, mégis sikeres volt a rendezés, ráadásul csak egy győzelem hiányzott a válogatottnak a bravúrhoz" - mondta Kovács Zoltán, a magyar szövetség főtitkára.

A helyszíni szemlét tartó delegáció tagjaival találkozott Mesterházy Attila, a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium politikai államtitkára, aki hangsúlyozta: a tárca maximálisan segíti a rendezőket, s szeretnék, ha minden szempontból sikeres lenne az új létesítmény első sportrendezvénye.