Vágólapra másolva!
A klubnál meglévő anyagi nehézségek ellenére végigjátssza a bajnokságot a listavezető Soproni Postás nőikosárlabda-csapata. Ezt jelentette be a klub vezetősége a fővárosban megtartott sajtótájékoztatón.

Amint arról Németh Emil, a sportkör elnöke beszámolt, a vezetőség háromhavi bérrel tartozik a bajnoki tabellát 16 forduló után veretlenül vezető együttes játékosainak, akik, noha mindengyiküknek volt ajánlatuk a rivális kluboktól, úgy döntöttek: együtt maradnak és végigjátsszák a bajnokságot.

A nőikosárlabda-NB I állása/sport/csapat/kosarlabda/20030215anoikosarlabdanb.html

A sportvezető beszámolt arról, hogy a vezetőség névadó szponzort keres a bajnokságben első helyen álló együtteshez, amelynél december 31-én lejárt a névadói szerződés a Postával. A vezetőség szeretné minél gyorsabban kiegyenlíteni a tartozását a játékosoknak. Az együttes helyzetéről Meszlényi Róbert vezetőedző számolt be. A
szakember szomorúan tudatta, hogy együttesének egyik meghatározó játékosa, alappillére, Ambrus Erzsébet a BSE elleni összecsapáson izomszakadást szenvedett a vádlijában, és várhatóan több hétig harcképtelen lesz.

Érkezhet viszont egy támogató jóvoltából egy új amerikai center, Quancy Barnes, aki 196 centi magas és 86 kiló, s aki a hét közepén kapcsolódik be a munkába.

Botár László

Nehezen őrizte meg veretlenségét a Postás/sport/csapat/kosarlabda/20030215gysevdoboedzes.html?pIdx=2