Vágólapra másolva!
Nagy lépést tett a negyeddöntőbe jutás felé a Ferencváros, amely a német HC Leipzig otthonában biztosan győzött a női kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjának 4. fordulójában.

Női Bajnokok Ligája - 4. forduló, B csoport:
Leipzig (német) - Ferencváros 27-31 (10-14)
gól: Vlckova 9/7, Radzeviciute 8/4, Heinz 4/1, Lankei, Geheb 2-2, Pietzsch, Wörz 1-1, illetve Farkas 12/4, Siti 5, Mravikova, Benyáts 4-4, Lőwy 3, Uhrakova, Pádár M., Tóth 1-1

A találkozó elején felváltva vezettek a sokat hibázó csapatok, a hazaiak nem tudtak élni a macedón bírókettős segítségével. Később, 9-9-nél emberelőnybe került a Ferencváros, és sorozatban öt gólt dobva megnyugtató előnyhöz jutott. Közben Sugár többször parádésan védett.

Farkas Ágit jelölték a világ legjobb kézisének/sport/csapat/kezilabda/20030206farkas.html

A második félidőben Siti vezérletével még jobban elhúztak a vendégek. Ettől elvesztették maradék kedvüket is a lipcseiek, így a 44. percben már kétszámjegyű lett a különbség (25-15).

Az utolsó negyedórában Farkas és Lőwy is lábsérülést szenvedett, emiatt csökkent az előny, de egy pillanatig sem forgott veszélyben győzelem.

Mivel az eddig százszázalékos dán Viborg meglepetésre kikapott az első három fordulóban vereséget szenvedő norvég Nordstrand Oslo otthonában, a Ferencváros akkor jut biztosan a negyeddöntőbe, ha a hátralévő két körben legalább egy pontot szerez. A magyar gárda jövő vasárnap az Oslót fogadja.