Vágólapra másolva!
Józsa Máté utazik Mezei Richárd helyett a hétfőn kezdődő portugáliai kézilabda-világbajnokságra. A kedden autóbalesetet szenvedett Mezei állapota szombaton és vasárnap rosszabbodott, ezért nem tarthat a csapattal a beállós.
Vb-cikkgyűjtemény
Menetrend
A magyar keret
Út a vébére
Csoportanalízis
Kis vb-történelem
A vébén az olimpia a cél

Skaliczi László úgy döntött, hogy nem kockáztat, Józsa Máté utazik Mezei Richárd helyett Portugáliába. A ceglédi játékos kedden csatlakozik a kerethez, de nem biztos, hogy a szövetségi kapitány benevezi. Józsa, aki tagja volt a 2001-es junior vb-n negyedik helyezett együttesnek, az utolsó két hetet leszámítva együtt készült a válogatottal, irányító és beállós poszton egyaránt bevethető.

Amit a kézilabda-vébéről tudni kell/sport/csapat/kezilabda/20030115amit.html

Közben Madeirán vasárnap kétszer is edzett a hétfőn magyar idő szerint 16 órakor az olimpiai bajnok oroszok ellen kezdő válogatott. A két gárda eddig hétszer találkozott egymással, egy győzelem és hat vereség a mérleg a magyarok szempontjából. Az egyetlen siker éppen a legutolsó összecsapáson született: 1999. december 17-én a tartalékos oroszokat a szlovákiai Vágbesztercén sikerült 28-27-re megverni.