Vágólapra másolva!
Eltört a bal kezének hüvelykujja, s emiatt nem utazhat a pénteken kezdődő dániai nőikézilabda Európa-bajnokságra Kindl Gabriella.

A győriek remek védekező játékosa a kijevi Turcsin Kupa utolsó mérkőzésén sérült meg, és a dr. Tállay András csapatorvos által összehívott orvosi konzílium hétfő reggel úgy döntött, hogy ki kell hagynia a kontinenstornát.

A magyar Eb-keret/sport/csapat/kezilabda/20021118amagyar.htmlA kézi-Eb menetrendje/sport/csapat/kezilabda/20021111akezieb.htmlA nőikézilabda-Eb csapatai/sport/csapat/kezilabda/20021111anoikezilabdaeb.html

"Az utolsó ujjperc darabosan eltörött, esély sincs arra, hogy pályára lépjen a következő hetekben" - nyilatkozott Tállay. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szomorúan vette tudomásul a hírt: "Egyik kulcsjátékosomat veszítettem el. Annyira friss az információ, hogy még nem tudtam eldönteni, kit hívok be helyette a keretbe. Mivel nem kell az Eb első napján kitölteni a rendelkezésre álló 16 helyet, elképzelhető, hogy egy poszt üresen marad, s az utolsó pillanatig várok a jelöléssel" - mondta az edző. A keretben még egy sérült van: Ferling Bernadett hasfal-húzódással bajlódik.

Mocsai a 13 órakor kezdődő sajtótájékoztatón kívánja bejelenteni utazó keretét.