Vágólapra másolva!
Reálisan próbálja meg látni a december 6-án, Dániában kezdődő kézilabda Európa-bajnokságot Ekke Hoffmann, a női válogatott szövetségi kapitánya, aki úgy véli, csapatának a csoportból tovább kell jutnia, minden más elvárás illúzió.
Németország/sport/csapat/kezilabda/20021112nemetorszag.htmlA nőikézilabda-Eb csapatai/sport/csapat/kezilabda/20021111anoikezilabdaeb.htmlA kézi-Eb menetrendje/sport/csapat/kezilabda/20021111akezieb.html

"Maximális célunk az lehet, hogy a csoportmérkőzéseket túléljük, s a középdöntőbe kerüljünk. Minden más illuzórikus lenne" - nyilatkozta Ekke Hoffmann, a német nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, miután kijelölte a dániai kontinensviadalra készülő tizenhatos keretét. A csapat utolsó két tesztmérkőzését Norvégia ellen vívta, s 29-23-as, illetve 29-19-es vereséget szenvedett.

A kapitány úgy döntött, hogy az egykori 42-szeres román válogatott átlövő, Corina Christenau nem lesz tagja a csapatnak, viszont várhatóan gyors együttest kíván szerepeltetni, ennek érdekében Stefanie Melbeck és Kathrin Blacha is utazhat a skandináv országba. A német válogatott első mérkőzését december 6-án, Farumban a világbajnok oroszok ellen vívja.