Vágólapra másolva!
Az Ondrej Nepela-stadionban bonyolították le a jégkorong Kontinentális-kupa elődöntő L csoportjának küzdelmeit, a várakozásnak megfelelően a házigazda Slovan már a második játéknapon kiharcolta a fináléba jutást. Kitett magáért a Dunaferr is, a magyar bajnokcsapat kétszer is döntetlent ért el, s végül a harmadik helyen végzett.

Szokol Kijev - Dunaferr 4-4 (2-1, 0-2, 2-1), büntetőkkel 3-2
Pozsony, 150 néző
vezette: Zaharov (orosz)
gól: Valjulin (9.), Mlincsenko (17., 52.), Bobrovnyikov (60.), ill. Ladányi (16., 37., 39., 55.).

A mérkőzés hőse az ellenállhatatlanul hokizó, mesternégyest elérő Ladányi Balázs volt. Az ukránok 40 másodperccel a befejezés előtt emberelőnyből egyenlítettek. Dusan Kapusta, a Dunaferr mestere elégedetten nyilatkozott a tornát követően: "Remek teljesítményt nyújtott a csapat, csak hát hadilábon álltunk a szerencsével. A magyar jégkorongsport jelesre vizsgázott a pozsonyi tornán."

A pozsonyiak a Kontinentális-kupa döntőjében (két négyes csoportban zajlanak majd a küzdelmek), Milánóban lépnek jégre. Január 10-én a Jokerit Helsinkivel, ha továbbjutnak, akkor egy nappal később a másik csoport győztesével találkoznak. A fináléra január 12-én kerül sor Milánóban.

A nap másik mérkőzésén:
Villach (osztrák) - Slovan Bratislava (szlovák) 2-2

Végeredmény:
1. Slovan Bratislava (szlovák) 5 pont
2. Szokol Kijev (ukrán) 3
3. Dunaferr 2 (9-13)
4. Villach (osztrák) 2 (7-11)

A Villach és a Dunaferr sorrendjét - az azonos pontszám és gólkülönbség miatt - a több elért találat határozta meg. A torna legjobb játékosának Ladányi Balázst választották.