Vágólapra másolva!
A Honvéd a címvédő Olimpiakosz Pireusz, a Mladost Zagreb és az Olympique Nice ellen száll vízbe a vízilabda Bajnokok Ligájában a legjobb 8 között, a Kupagyőztesek Európa Kupáját áprilisban elhódító Vasas a jugoszláv Jadran Herceg Novival játszik a negyeddöntőben.

A nizzai sorsoláson az is eldőlt, hogy az utóbbi sorozatban érdekelt magyar együttes január 19-én vagy 20-án idegenben kezd, a visszavágót játssza két héttel később Budapesten. Az ellenfél ugyan nem lebecsülendő, de mégis minden a Vasas mellett szól, s Somossy József együttesének továbbjutását ígéri.

Döntenek a pólós Világliga sorsáról/sport/csapat/20021118dontenek.htmlVízilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=28865

A Bajnokok Ligája két négyes csoportban folytatódik, szintén január harmadik hétvégéjétől. A Honvéd a címvédő görögökkel, a Kásás Zoltán által dirigált pireusziakkal került szembe, de hasonlóan nehéz ellenfélnek számít az európai póló egyik elitcsapata, a Mladost Zagreb is: a Vasas a legutóbbi KEK-döntőben épp ellene diadalmaskodott. A francia bajnok legfeljebb hazai pályán üti meg a kontinens legjobbjainak színvonalát.

A BL sorsolása:
Piros csoport: Honvéd, Olimpiakosz Pireusz, Mladost Zagreb, Olympique Nice
Kék csoport: Pro Recco (olasz), Partizan Beograd, Spandau 04 Berlin, CN Barcelona

"Közepesen nehéz csoportba kerültünk, ki lehetett volna fogni erősebb, de gyengébb csapatokat is" - értékelt Bodnár Zsigmond, a Honvéd elnöke. "A jelenlegi erőviszonyok figyelembe vételével a Mladost látszik a legnagyobb riválisnak. Mindenképpen tovább akarunk jutni, be szeretnénk kerülni újra a Final Fourba és erre reális esélyt látok."