Vágólapra másolva!
Nagy változások történtek két élvonalbeli kosárlabda-csapatnál is. A Dombóvár férfi együttese menesztette Déri Csaba vezetőedzőt, s helyére a válogatott másodedzőjét, Dinnyés Attilát szerződtette. A szekszárdi női csapat két légiósával is szerződést bontott.

A várakozások alatti szereplésére hivatkozva felbontotta Déri Csaba edző 2003. júniusáig szóló szerződését a Dombóvári VMSE élvonalbeli kosárlabdacsapata. A bajnokságban hat mérkőzés után is nyeretlen tolnai együttes a kispadra egy fiatal, mindössze 32 éves szakembert szerződtetett. Dinnyés Attila 1989-től segédedző, 1991-től edző volt a MAFC-nál, ahol ifjúsági, kadet- és juniorcsapatokat dirigált. 1996-ben szerzett szakedzői képesítést, dolgozott a MAFC-nál és a magyar ifiválogatottnál is. A jelenlegi felnőtt csapatnál ő Varga Mátyás segítője.

A férfikosárlabda-NB 1 állása/sport/csapat/kosarlabda/20021027aferfikosarlabdanb.html

"Az eddigi eredmények valóban nem engem igazolnak, ám egyszer sem játszottunk alárendelt szerepet. A hat találkozó közül négyet a végjátékban buktunk el, ráadásul valamennyin centerposzton múltak felül bennünket. Sajnos a Debrecenbe szerződött Lee helyére sem tudtunk hasonló kvalitású játékost igazolni, s a sérüléssel bajlódó Sean Riley pótlására szerződtetett Eaton sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket" - nyilatkozta Déri Csaba a megyei napilapban.