Vágólapra másolva!
A kiszemelt Camille Cooper helyett a 29 esztendős bosnyák Nura Imamovic lesz a Soproni Postás nőikosárlabda-csapatának légiósa.

Nem lesz a Soproni Postás női kosárlabdacsapatának centere Camille Cooper. Amint arról Németh Emil, a klub ügyvezetője beszámolt, a színes bőrű center barátja Spanyolországba szerződött, a hölgy pedig egyedül nem akart Magyarországra jönni. Pikáns fejleményről is beszámolt a sportvezető: a Postás által kiszemelt center állítólag a GYSEV jövő heti Euroliga-ellenfeléhez, a Valencia csapatához igazolt.

A vezetőségnek így másik center után nézett s és meg is találta. Az illető hölgy bosnyák, a neve Nura Imamovic. A Ronchetti-kupában és az Eb-selejtezőkön figyelemre méltó teljesítményt nyújtott: a kupában 8 meccsen 17.4 pontos átlagot ért el, és közel 9 lepattanót szerzett, míg a bosnyák válogatottban az Eb-selejtezőkön hasonlóan eredményesen teljesített: három meccsen összesen dobott 53 pontot, és leszedett 31 lepattanót. A 29 éves, szarajevói születésű játékos az előző szezonban a török Cankaya Ari Kolejy együttesét erősítette.

Magyar kosárlabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=28842

A tervek szerint a kosárlabdázó pénteken este csatlakozik Meszlényi Róbert együtteséhez, és várhatóan vasárnap a bajnokságban eddig messze várakozáson felül szereplő szolnokiak valamint a jövő héten az orosz Szamara ellen az Európa-kupában már pályára is lép.

Botár László