Vágólapra másolva!
Az utóbbi egy hónap kedvező tapasztalatai miatt nem távozik posztjáról Németh András, a Szuperkupa-harmadik Ferencváros nőikézilabda-csapatának vezetőedzője.

A szakember október elején jelezte: elköszön, ha együttese továbbra is lélektelenül játszik. A szeptember 22-i Dunaferr elleni hazai mérkőzésen 29-26-os, majd október 5-én a Győr otthonában kiütéses, 35-25-ös vereséget szenvedett a bajnoki címvédő, BL-finalista.

Az azóta eltelt időben viszont formajavulás történt, elmaradtak a kudarcok, s a hétvégi szkopjei Szuperkupán az FTC harmadik lett.

kezilabda.ftc.huhttp://kezilabda.ftc.hu/index.phpNői kézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=5544

"Az európai szövetség vezérkara is kiemelte, hogy az eddigi legmagasabb színvonalú tornát rendezték. Minden összecsapás csak az utolsó percekben dőlt el. Csapatom fejlődik, és a meghatározó játékosok hozzáállásával is elégedett vagyok" - értékelt Németh András. "Úgy gondolom, a szankciók megtették a hatásukat, így tovább folytatom a munkámat."

A Szuperkupát a házigazda BL-győztes macedón Kometal Szkopje nyerte az EHF Kupa-első dán Ikast Bording előtt. A bronzmeccsen az FTC a KEK-címvédő, s a világbajnok orosz válogatott gerincét adó Lada Toljattit verte 27-23-ra. A torna legjobb kapusának Sugár Tímeát választották.