Vágólapra másolva!
A felkészülés kezdete előtt tíz nappal lett teljes a Szolnok nőikosárlabda-csapatának a kerete, ugyanis a klub vezetői megállapodtak az ausztrál származású Katrina Hibbert-tel. A férfigárda is erősödik: Kip Stone amerikai hátvéd már aláírt az együtteshez, jelenleg pedig két litván kosarast, Rytis Vaisvilát és Antanas Vilcinskast tesztelik Szolnokon.

A nőicsapathoz igazoló Katrina Hibbertről azt érdemes tudni, hogy 23 esztendős és 178 centiméter magas, és egyaránt otthonosan mozog hátvéd és bedobó poszton is. A múltjáról annyit, hogy 2000-ben a louisiana-i egyetem hallgatója, illetve játékosa volt, majd ezt követően a WNBA-ben a Seattle Storm, és a WNBL-ben a Bulleen Boomers színeiben kosarazott.

Jelenlegi klubjában, az ausztrál Melbourne Tigersben 21 pontos átlagot ért el: "Az ausztrál hölggyel lett teljes a keretünk" - kezdte Gazdag Sándor, a MÁV-Coop szponzori körének a vezetője. "Azt gondolom, Szőke Ildikó távozásával keletkezett űrt Hibberttel sikerül majd betöltenünk. A menedzsere ugyanaz, mint Gina Farmeré, előbbi nagyon jó véleménnyel volt a kiváló adottságú játékosról.