Vágólapra másolva!
Dobogós célokat tűzött ki maga elé a Diósgyőr szebb napokat is megélt női kosárlabdacsapata, amely új ügyvezetővel és megújult kerettel vág neki a 2002/2003-as idénynek. Új játékost szerződtetett a Szeged is, amely egy tehetséges juniorválogatott játékossal erősödött.

Az utóbbi években nem úgy ment a Diósgyőri KSK női csapatának, ahogy a miskolci kosárszurkolók elképzelték. A vezetők azonban a következő idényre gyökeres változást, s ezzel együtt eredményeket ígértek a szimpatizánsoknak. Új ügyvezető igazgató került a klub élére Honos Péter személyében, aki 1994 és 1998 között már dolgozott a csapatnál. "Céljaink között szerepel, hogy mind a magyar bajnokságban, mind a Magyar-kupában bejussunk a legjobb négy közé" - nyilatkozta az igazgató a megyei lapban, s megerősítette, a gárda elindul a Ronchetti-kupában is.

Magyar kosárlabdahttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=28842

Emeagi helyett másik tengerentúli kosarast szerződtetne a csapat, míg a jugoszláv válogatott 21 éves centere, Brankica Hadzovic már a csapat tagja. Rajta kívül Simai Ildikó (Debrecen), Koncz Judit (Szolnok) és Horváth Adrienn (Vojvodina) érkezett Miskolcra, míg a tavalyi csapatból Brosovszky Mónika, Balogh Gabriella, Bukovszki Mónika, Szlimák Hajnalka, Csipkó Barbara és Imri Zsuzsa maradt.

Szegedi erősítések

Három hete új trénert és két új játékost szerződtetett a Szeged női kosárlabda-együttese. Újhelyi Gábor, illetve Kajdacsi Judit és Lódi Eszter után a hét elején újabb kosarassal erősödött a Szeviép: ezúttal Fűrész Diána, a Soproni Postás juniorválogatott játékosa írt alá, s egy évre elkötelezte magát a Tisza-parton. Szegedi hír, hogy jövőre is a csapat tagja lesz Danijela Varda, a jugoszláv center szintén egy évre marad.