Vágólapra másolva!
Három nap híján két hónappal a történtek után minden kezdődik elölről: kedden ismét összeül a Magyar Vízilabda Szövetség elsőfokú fegyelmi bizottsága, hogy döntsön a május 19-én befejeződött Honvéd-Vasas bajnoki döntőn történt brutális, véres verekedés főszereplőivel kapcsolatban.

A testület május 27-én már súlyosan elmarasztaló büntetéseket hozott az ügyben (a Vasas játékosai közül Hesz Mátét és Varga II Zsoltot 2003. június 30-ig, Varga Tamást és Mátyás Zoltánt 2003. december 31-ig, Méhes Jenőt, az angyalföldiek szakosztály-igazgatóját 2002. december 31-ig, edzőjét, Somossy Józsefet 2003. június 30-ig, a Honvédból Szívós Mártont négy mérkőzésre tiltotta el), de a másodfokon eljárók ezeket formai hiányosságokra hivatkozva s a teljesebb körű vizsgálódásra történő felszólítással hatályon kívül helyezték. A "labda" tehát visszakerült a dr. Bérczes Róbert által irányított elsőfokra.

Elcsalták a Vasastól a pólóbajnokságot?http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=39971

A jogász azt mondta, hogy túl sok reményt nem fűz a keddi tárgyaláshoz, már csak azért sem, mert az egyik koronatanú, a verekedésben a legsúlyosabb sérüléseket szenvedő Honvéd-pólós, Kiss Gergely jelezte: nem tud eleget tenni az idézésnek. Távolmaradása indokolt, hiszen a fegyelmi 14, a magyar-orosz Világliga-meccs 16 órakor kezdődik.