Vágólapra másolva!

Lehengerlő szerződésajánlat

Ki hinné, hogy az elmúlt napok legnagyobb vihart kavaró olasz röplabda-ügyében magyar a főszereplő? Márpedig egy hete másról sem hallani, mint az Olasz Röplabda-szövetség és a Palermo női együttesének vitájáról. Az ok érdekes: a szövetség nem hagyta, hogy a csapat a mezén reklámozza az egykori pornókirálynő, Henger Éva weboldalát.

Az olasz női liga elnöke, Francesco Franchi komolytalannak nevezte azt az ötletet, hogy a Pallavolo Palermo Henger Éva pornósztárral kössön szerződést a múlt vasárnapi, Modena elleni hazai meccsre, amelynek fejében a hazai együttes Henger weboldalát reklámozta volna. A Datasport információi szerint a Palermo tízezer eurót (2,4 millió forint) kapott volna, ha a játékosok hátsóján Henger Éva internetes oldalának címe szerepel.

Az eset annyiban nem lett volna egyedülálló, hogy 1997 decemberében egy olasz "kollegina", Jessica Rizzo már próbálkozott hasonlóval. Rizzo akkor a Lazio férfi rögbicsapatát és a hölgyek Montecatini Football Clubját támogatta, cserébe a mezeken az ő neve szerepelt, pontosabban saját pornócsatornáját reklámozta.

Az egyik olasz internetes hírcsatorna beszámolt arról, hogy a tiltás ellenére Henger Éva és menedzsere, Riccardo Schicchi nézőként megjelent a Modena elleni mérkőzésen, de nem keltett különösebb feltűnést. Kijelentette, hogy miután ő is sportolt Magyarországon, pontosabban kézilabdázott, számára érthetetlen, hogy cenzúrázzanak egy üzleti vállalkozást.

Henger elmondása szerint most fejezte be egy Martin Scorsese-film forgatását (Gang of New York), amelyben egy 1800-as évekbeli prostituáltat alakít. "Egyébként négy éve nem forgatok pornófilmet, sőt ezt a kifejezést is elhibázottnak, disznónak tartom" - nyilatkozta. Az elutasításhoz hozzáfűzte, érdekes, hogy a palermói hölgyek aktnaptárjában az erkölcscsősz liga sem talált kivetnivalót.

Ajánlat:

Pincési László