Vágólapra másolva!
Az átigazolási időszak lejárta előtt egy nappal válogatott átlövővel erősített a Vasas nőikézilabda-csapata. Az angyalföldiek a tervezett erősítések közül egyet "előbbre hoztak" és szerződtették a Győri Graboplasttól Prok Beatrixot.

A beharangozott nyári erősítések közül egy kicsit korábban, a pénteki átigazolási időszak lejárta előtt válogatott kézilabdázóval erősített a Vasas. Prok Beatrix, a Győr válogatott átlövője (aki éppen csak kimaradt Mocsai Lajos vb-együtteséből) pénteken már piros-kék mezben a Spartacus ellen bizonyíthat.

"Való igaz, Prok Beatrix mától a Vasas játékosa. A csapaton jelenleg többet tud segíteni, mint az igen tehetséges, de erőnlétileg kissé lemaradt, ráadásul tanuló Vérten Orsolya, akiért cserébe megkaptuk a Győrtől" - mondta Mátay Balázs ügyvezető igazgató, aki megerősítette, a klub szerződtetni kívánta Borkowska Katalint is, aki az utolsó pillanatban "eltűnt", így Köstner Vilmos nem tartott igényt rá. Az igazi sztárigazolásra még várni kell - a hírek szerint nem is olyan sokat.

A férfiaknál is akadnak átigazolási érdekességek. A Fotex-Veszprém együttese hosszú huzavona után végleg megállapodott a horvát Metkovic Jambóból nyáron hazatért Zsigmond Györggyel. A kontraktus értelmében a válogatott beállós fél plusz egy évig kötelezte el magát a bajnokcsapathoz.

A Pick-Szeged kapusa, Perger Zsolt vállproblémái miatt két-három hónapra kiesett a játékból, a műtött hálóőr helyett Fekete Róbert, az 1996-os bajnokcsapat játékosa áll majd a háló elé, aki spanyol, horvát légiósélet, majd a Fotex és Dunaferr után legutóbb - ideiglenesen, december 31-ig - a Cegléd portása volt. Emellett Kővári Árpád elnök Bajusz Sándor átlövővel és Berta Róbert jobbszélsővel 2004-ig meghosszabbította a szerződést.

Korábban: