Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben bizonytalanná vált a szegedi férfi kosárlabda sorsa, kérdésessé vált, hogy folytathatja-e a bajnokságot a Szedeák, s ha igen, milyen játékosállománnyal. Molnár Csaba, az együttes ügyvezetője szerint vasárnap a Szolnokot vendégül látó dél-alföldi alakulatnak rendeződött az anyagi helyzete.

"Biztos vagyok benne, hogy folytatjuk a bajnokságot, remélem, hogy hamarosan rendeződnek az anyagi nehézségeink." - mondta Molnár Csaba. "Csapatunk természetesen készül a Szolnok elleni rangadóra, köztük a két légiós 'pontgyáros', Elliott és Green is szorgalmasan dolgozik. Az utóbbi időben jól ment a csapatunknak, hiszen hazai bajnoki meccsen vertük a Falcót, majd kupameccsen legyőztük a Debrecent. Nem reménytelen a helyzetünk, hiszen a harmadik Dombóvárnak mindössze két győzelemmel jobb a mérlege, mint nekünk. Nagyon fogadkoznak a fiúk, hogy nemcsak megszorítják, hanem le is győzik a jó erőkből álló Szolnokot."

Ehhez valószínűleg lesz néhány szava a mindössze két vereséggel álló szolnoki legénységnek is, bár nem lesz könnyű dolguk, mert Borisz Maljkovics után egy másik kulcsemberük, Mérész Csaba is megsérült: "A szerdai tréningen aláfordult a jobb bokám, s rögtön bedagadt. Most jegelem és pihentetem, talán a jövő hét végére harcképes leszek" - mondta a játékos.